Vill bara skriva några rader…

Jag skriver det som faller mig in, annars blir det ju aldrig några inlägg längre! Så, med det sagt, nu skriver jag:

Till höger om mig, på golvet, ligger Joel på mage och spelar iPhone. Han har bajs i blöjan, vilket inte verkar bekomma honom alls, han sprakar med benen i luften och sjunger med i ”lilla snigel” som är sången telefonen spelar upp för tillfället. Han är en fantastisk kille, lille Joel. Alltid glad och spexig, har humor och charmar alla i familjen med sina grimaser och skumma två-ords-meningar, en riktig lite stjärna.

På övervåningen leker tjejerna med grannen och tillika kompisen Jossan. Det är Barbie på menyn, kläder ska på, kläder ska av, Barbie ska sitta på en Barbiehäst, Barbie ska pressas ner i en Barbiebil. Nu kom Matilda ner med en sminkdocka och berättade, med laddad röst, att det var frisörtävling på gång. Det är en allvarlig sak, prestigefylld. En docka friseras uppe och den andra ler just nu emot mig på köksbordet, hon är nog väldigt lycklig över att bli så vacker i håret.

Jag kan inte sluta fascineras av barnen och att de har kommit från mig, att jag är deras mamma, de är så fina, perfekta, underbara och spännande att vara med.

Tack för ordet.

Annonser

En reaktion på ”Vill bara skriva några rader…

  1. Ja visst är de fantastiska, barnen! Vad gjorde man innan man hade dom? Det minns jag nästan inte. Skrämmande dock att tiden går så fort så man inte kan förstå vart småbarnstiden tog vägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s