Blogg runt en bild, kan de va nått?

Jag ska ta en bild, vilken som helst, ur någon mapp på datorn och så ska jag berätta lite om den. Det ska göra att jag får till ett inlägg idag.

Here goes nothi’n:

Innan jag och tjejerna träffade Håkan och Angelica och innan vi ens flyttade tillbaks till Härnösand bodde vi på en ö utanför Kramfors som heter Svanö. På Svanö finns, förutom mitt jobb, en hel hop av trevliga människor som jag har känt i princip hela mitt liv. Svanö är en magiskt plats på jorden (nu kom flummtanten i mig fram, men i det här fallet menar jag det inte ironiskt ”en maaaagisk plats, som i sagorna”, utan Svanö är faktiskt en magisk plats), där det är ändlöst vackert och både stämningen och befolkningen på ön är unik.

På Svanö bor till exempel Inger & Gösta, ett urtrevligt konstnärs/musikerpar som både har en gård och ett hus fullt av spännande saker att utforksa och upptäcka, för både barn och vuxna! Dagen fotot togs var vi bjudna på bullar och saft hos detta mysiga par och Matilda hittade snabbt en virkad mössa med paljetter som hon snabbt tog på sig och blev lovad att få behålla. Solen stod i högan sky, bullarna var färska och saften kall och god.  En perfekt dag på Svanö!

Idag när jag och sambon gick igenom det stora klädförrådet på översta våningen hittade jag i en låda Matildas virkade mössa med paljetter. Jag ska genast gå upp och visa henne den, se om hon kommer ihåg sin favorit från sommaren -08!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 reaktioner på ”Blogg runt en bild, kan de va nått?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s