Underlivsoperation…

Satte nästan ratten i halsen då jag lyssnade på nyheterna i morse i bilen på väg mot jobbet. Där lät man meddela att underlivsoperationerna ökade på landets privatkliniker. Det handlade inte om framfallsoperationer och liknande för att hindra urinläckage och annat som kan komma efter förlossningar eller med åldern, nej, det handlade om rena skönhetsoperationer, allt efter männens önskemål.

En kvinna blev intervjuad om varför hon var där för att operera sig och hon sa med fnittrig stämma:

– Min man undrade om jag ville operera mig och få en flicksnippa igen, genom att förminska blygdläpparna! Och det är därför jag är här nu! Jag ska även göra det hela lite tightare, det är knappt jag vågar tänka på att ha sex igen!

Vidare sa hon att:

– Jag har även pratat med min dotter om det här och berättat att underlivet förändras efter att man har fött barn…

Här tändes ett visst hopp inom mig, hon har alltså pratat med sin dotter om att man förändras i kroppen genom att föda barn, berättat att det är naturligt och vackert. Att det är helt ok! Men mitt hopp släcktes snabbt genom att hon fortsatte meningen med:

– … Och jag sa till henne att det då var bra att man kunde operera sig och bli som innan igen!

Jävla skit!!! Alltså, jag fick värsta dåndimpen!! Suckade ljudligt för mig själv i bilen, det kan inte vara sant!! Hennes man ville att hon skulle skaffa sig en flicksnippa igen, bli tight och operera bort alla tecken på att hon var en mogen kvinna som hade fött barn och hon gör det! Skulle min sambo föreslå att jag skulle lägga mig under kniven för att skära av mig blygdläpparna och dra ihop hålet hade jag gett honom en fet jävla höger så han flög ut genom fönstret, sedan hade jag bett honom att aldrig visa sin kärlekslösa, omogna och patetiska nuna igen.

Hur ska jag skydda mina barn mot detta? Ett skevt och utseendefixerat samhälle som gör det nästan omöjligt att vara sig själv, att se annorlunda ut. Du får inte vara mullig, inte ha finnar, inte vara blek, inte ha en sned näsa, inte ha fel ögonfärg eller ha små bröst. Allt går att ordna, fettsug armar och ben, operera in magmuskler av silikon, skaffa färgade linser, lyft upp rumpan, nervgift i pannan, fett i läpparna, blek analhålet och skaffa ett tight underliv. För vem??? Vem är det vi ska behaga??

Herre gud, jag blir så trött. Som att vi inte har nog att tänka på och som att det inte finns viktigare saker att lägga pengar och möda på…

Jag avslutar här, känner att jag eldar igång mig själv mer än vad som är behagligt. Nu ska jag gå in till mina småtjejer i tv-soffan och stärka deras självkänsla, säga att de är vackra, älskade och att ingen annan ska få intala dem någon annat, någonsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annonser

8 reaktioner på ”Underlivsoperation…

  1. Jag finner inte ord för vad jag tänker och känner! Hur kan man förnedra sig så? Från att hon fått frågan från sin karlslok borde hon ha hunnit tänkt om både en och två gånger innan hon lät detta göras! Fy sjutton!

    1. Samma här, jag blir så arg på hela situationen att jag knappt vet vad jag skrev i inlägget! Jag skulle vilja gå runt i alla hushåll i världen, till alla kvinnor och säga till dem att skärpa sig, stärka sig och skaffa lite självrespekt!!!

  2. ÅH vad bra blogginlägg, och F*N vad förbannad jag blir ! Såg ett program (på femman, var annars..) om detta för några månader sedan. Gngngngngg!!

  3. Så fruktansvärt sjukt. Sånt här får en att på riktigt undra vart världen är på väg?!?!
    (läbbig bild du hittat förresten, arma kvinna!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s