Vissa saker är så fula!

Ibland säger man ju ”men guuud va fuuult!” om något som egentligen inte kan kallas fult, utan då någonting är… Fult… Jag ska ge ett exempel:

Igår gick jag in i vårt sovrum för att hämta mig ett par strumpor ur byrån. Det var mörkt i rummet så jag tände en fönsterlampa och hittade till min förvåning en av katterna sittandes på fönsterbrädan. Det var inte det fula, nä, det fula var det jag såg då jag vände mig om… I Joels spjälsäng satt den andra katten, rakt upp och ner, satt bara där och tittade framåt, som en staty. Man såg lixom bara huvudet som stack upp över kanten och han visade inga tendenser på att lägga sig eller hoppa ur, han bara satt där, i mörkret, med tom blick.

När jag sedan lämnade rummet, släckte lampan och tog en sista titt bakåt, mot spjälsängen satt han fortfarande där. Tittade rakt framåt, tom i blicken. ”Gud va fult” tänkte jag.

Annonser

10 reaktioner på ”Vissa saker är så fula!

  1. Ha ha ha!!! Förstår känslan! Typ som när jag och Johannes placerade Chilli på en stol framför brasan hos mamma och pappa så bara låg han kvar där i värmen och blinkade mot elden. Knäppa djur 🙂

  2. Undrade verkligen vad som skulle komma i slutet av texten. Vad var det som var så fult? Men detta – en katt i statyform i en spjälsäng, det hade jag aldrig gissat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s