Blogglängd??

Alltså, jag KAN helt enkelt inte skriva korta inlägg i min blogg, det är en fysisk omöjlighet! Jag önskar att jag kunde, det skulle underlätta för mig en hel del, så just nu gör jag ett försök. Ska välja något ur vardagen och skriva ett kort, sammanfattande inlägg ang detta och inte bry mig om ifall jag lyckas få med någons sort sensmoral eller slutsats, so here goes nothing:

Idag när jag var på stan och köpte julklappar såg jag ett så fint frukt/kakfat i två våningar och tänkte i ljusets hastighet (jag hade väldigt bråttom) ”visst får man köpa något till sig själv också?” och tänkte ett svar lika snabbt ”JAJJEMEN!!”, så sagt och gjort, jag köpte ett frukt/kakfat på Åhléns, bara för att det var så fint. Någon annan får en billigare julklapp helt enkelt! Lina måste ju ha sitt också! (Åh, det är svårt att hålla det kort, jag kommer hela tiden på andra saker att skriva ang detta… Men, jag stannar här.)

Ett kort? Jaha, det vill ni ha? Ok, ska ta ett och lägga in:

Annonser

9 reaktioner på ”Blogglängd??

  1. Äsch! Jag som gillar dina långa inlägg! Så härligt att läsa när barnen somnat och man har myst ner sig i soffan, eller i sängen på mobilen innan man somnar 🙂

    1. Värsta higt tech att läsa bloggar i mobilen! Jag kommer med all säkerhet fortsätta skriva långa inlägg, ville bara testa om det gick att skriva ett kort… God Jul!!

    1. Jag köpte det på Åhllonet (du vet? Blink blink!) och det var perfekt! Vi får aldrig plats med allt i fruktfatet eftersom att vi inte bara har frukt där. Jag lägger det mesta där som klara rumstemperatur, tomater, vitlök, avocado och barnens pyssel (toarullar med bomullsskägg och liknande…)

  2. Helt rätt, klart Lina ska ha! Nå’n gång när jag blir stor ska jag också ha frukt blandat med vitlök och lime på fat…

    1. Men Anna, testa! Det är så himla praktiskt att ha allt framme. Behöver jag vitlök ligger det på fruktfatet, nära spisen och Lime är ju faktiskt en frukt, så den måste ju ligga där. Sedan smakar oftast rumstempererade tomater godare än kylskåpskalla, så dom kan också ligga där!

  3. Fint fat och bra att du testar att formulera dig på ett ”kortare” sätt. Jag gillar också dina långa berättelser men det är en konst att skriva kort och det är bra i många sammanhang. Det betyder utvecklingsområde kanske? Alltid bra att pröva nytt, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s